Vollegrondsgroenten

Nu:   aardbeien, sla, bloemkool, spitskool

Binnenkort:   nieuwe aardappelen, broccoli

Zomer:   rode kool, tuinbonen, rode bietjes, boterboontjes, groene boontjes, rode bessen

Proef de Seizoenen 

Al meer dan 55 jaar worden er hier groenten en fruit in de volle grond geteeld. Dit betekent dat het seizoensgebonden teelten zijn, die uitstekend in het Nederlandse klimaat gedijen. Vanaf het voorjaar tot ver in de winter groeien er hier de allerlekkerste groenten en fruit in de volle zon, die elk hun eigen oogst/verkoopperiode kennen.

Smaak is voor ons van doorslaggevende betekenis om voor bepaalde variëteiten te kiezen. We hebben ons gespecialiseerd in diversiteit. Momenteel worden er rond de 30 soorten gewassen geteeld op de tuinderij. Door jarenlange ervaring is de kennis en kunde in huis om alle teelten ieder jaar te laten slagen.

Vers, Verser, Verst

De afgelopen 25 jaar wordt een groot deel van de zelf geteelde producten hier rechtstreeks aan de consument verkocht. Iedere ochtend oogsten we vers van eigen land, zodat we het diezelfde middag vers aan kunnen bieden in onze boerderijwinkel. 

Doordat we geen afstanden hoeven te overbruggen, kunnen we garant staan voor gezonde en verse producten, die op een transparante en duurzame manier geproduceerd worden. 

Nieuw! : Noterij

Sinds het voorjaar van 2017 hebben we jong volwassen walnootbomen aangeplant in de boomgaard. In de nabije toekomst zullen we naast groenten, fruit en Tamworth vlees, dus ook walnoten gaan verkopen!